Voorstellen Maikel Voois

Onlangs ben ik in dienst getreden Broch & Volkering Verzekeringen, bij deze stel ik mij voor.

Mijn naam is Maikel Voois, geboren en getogen in ’s-Gravenzande, getrouwd, en vader van 2 dochters. Sinds 1993 ben ik werkzaam in de verzekeringsbranche, waarbij ik eerst 10 jaar gewerkt heb als Verzekeringsadviseur Glastuinbouw bij een tussenpersoon in het Westland en daarna 15 jaar als Risicospecialist Verzekeringen Bedrijven bij de Rabobank.

Onlangs ben ik in dienst getreden Broch & Volkering Verzekeringen. De reden dat ik voor dit kantoor ben gaan werken, is dat Broch & Volkering Verzekeringen van origine een Westlands bedrijf is met korte lijnen en een hoge servicegraad. Daarbij hecht ik grote waarde aan onafhankelijk advies. Het feit dat ons kantoor aan geen enkele verzekeringmaatschappij gebonden is, en de aanwezige kennis van diverse branches spreken mij enorm aan. Met deze basis zie ik het als een uitdaging om klanten te helpen met het beheersbaar maken van hun risico’s.


Neem contact op

Persoonlijke benadering is waar we voor staan. Bij ons krijgt u geen bandje aan de lijn. Maak kennis met ons team en neem vrijblijvend contact op. We helpen u graag.