Wat te doen na stormschade?

De verwachting is dat door de klimaatverandering we steeds meer te maken gaan krijgen met stormen. Heeft u kasschade en/of gewasschade, meldt dit direct aan ons en wij helpen u graag verder. Ons team staat voor u klaar om vragen te beantwoorden. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0174-700237 of per mail via schade@brochvolkering.nl.

De verwachting is dat door de klimaatverandering we steeds meer te maken gaan krijgen met stormen.

Heeft u kasschade en/of gewasschade, meldt dit direct aan ons en wij helpen u graag verder. Ons team staat voor u klaar om vragen te beantwoorden. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0174-700237 of per mail via schade@brochvolkering.nl.

Door de grote drukte bij reparatiebedrijven hebben zij beperkte capaciteit en onvoldoende glasvoorraad, daardoor duurt het helaas langer voordat kassen definitief gerepareerd kunnen worden. Wacht niet op een kassenbouwer of een reparateur, maar start met (voorlopig) herstel van de kas. Belangrijk is wel om alleen met (voorlopig) herstel te beginnen als dat op een veilige en verantwoorde manier kan.

Op de website van Avéro Achmea kunt u via deze link; voorbeelden van voorlopig herstel bekijken wat u kunt doen om erger te voorkomen. Uiteraard is het hierbij wel belangrijk dat hier alleen mee wordt gestart als dit op een veilige en verantwoorde manier kan.

Neem contact op

Persoonlijke benadering is waar we voor staan. Bij ons krijgt u geen bandje aan de lijn. Maak kennis met ons team en neem vrijblijvend contact op. We helpen u graag.