Wees beschermd tegen aansprakelijkheid

Hoe goed en vakkundig u uw werkzaamheden ook uitvoert, er kan altijd iets gebeuren. Een andere partij kan u aansprakelijk stellen voor schade. U kunt op vele manieren aansprakelijk zijn.

Bedrijfsaansprakelijkheid

Bedrijven bieden niet voor alles dekking, zoals het opnieuw uitvoeren van werkzaamheden en opnieuw leveren van zaken. Ook kan de opzichtuitsluiting van toepassing zijn. De meeste ongelukken gebeuren op de werkvloer. Als werkgever bent u verantwoordelijk voor de veiligheid van uw werknemers. Zorg daarom voor veilige werkomstandigheden.

Beroepsaansprakelijkheid

Bent u ondernemer in de zakelijke dienstverlening? Dan loopt u het risico om aangesproken te worden op beroepsfouten. Bijvoorbeeld een verkeerd advies of onjuiste of onvolledige informatie. Dit is niet verzekerd op de Aansprakelijkheidsverzekering, maar wel op een Beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Opdrachtgevers, bemiddelingsbureaus en brancheorganisaties stellen zo een verzekering vaker verplicht.

Neem contact op voor eventuele vragen.

Neem contact op

Persoonlijke benadering is waar we voor staan. Bij ons krijgt u geen bandje aan de lijn. Maak kennis met ons team en neem vrijblijvend contact op. We helpen u graag.