Team

Maak kennis met ons team.

Patrick Volkering

Mijn naam is Patrick Volkering, geboren en getogen in Wateringen, getrouwd en vader van 2 zonen. Sinds 1999 ben ik werkzaam in de verzekeringsbranche. In 2014 heb ik , na bijna 14 jaar gewerkt te hebben bij Rabobank, samen met Hans Broch de keuze gemaakt om Broch & Volkering Verzekeringen op te richten. Een persoonlijke aanpak en veel aandacht voor de klant vind ik belangrijk.

Lees meer

Marcel Huijsen

Mijn naam is Marcel Huijsen geboren in Rotterdam getrouwd en vader van 2 dochters. Vanaf 1 juni 2022 maak ik onderdeel van Broch & Volkering Verzekeringsteam als risicospecialist Verzekeringen.

Sinds 1998 ben ik werkzaam in de verzekeringsbranche. Ik heb gewerkt bij diverse Rabobanken. Ik vind het belangrijk van toegevoegde waarde te zijn. Ondernemen is vooruitzien. Samen met u risico’s in kaart brengen en bepalen welke risico’s u zelf kunt nemen, welke u kunt voorkomen of beperken en voor welke het verstandig is een verzekering af te sluiten.

Lees meer

Maikel Voois

Mijn naam is Maikel Voois, geboren en getogen in ’s-Gravenzande, getrouwd, en vader van 2 dochters. Sinds 1993 ben ik werkzaam in de verzekeringsbranche, waarbij ik eerst 10 jaar gewerkt heb als Verzekeringsadviseur Glastuinbouw bij een tussenpersoon in het Westland en daarna 15 jaar als Risicospecialist Verzekeringen Bedrijven bij de Rabobank.

Onlangs ben ik in dienst getreden Broch & Volkering Verzekeringen. De reden dat ik voor dit kantoor ben gaan werken, is dat Broch & Volkering Verzekeringen van origine een Westlands bedrijf is met korte lijnen en een hoge servicegraad. Daarbij hecht ik grote waarde aan onafhankelijk advies. Het feit dat ons kantoor aan geen enkele verzekeringmaatschappij gebonden is, en de aanwezige kennis van diverse branches spreken mij enorm aan. Met deze basis zie ik het als een uitdaging om klanten te helpen met het beheersbaar maken van hun risico’s.

Lees meer

Elizabeth van Roest

Graag wil ik mij voorstellen als nieuwe medewerkster van Broch & Volkering Verzekeringen. Sinds januari van dit jaar ben ik werkzaam bij dit kantoor als commerciële binnendienst medewerkster.

Mijn naam is Elizabeth van Roest, ik ben getrouwd, heb 2 kinderen en woon in het mooie Maasland. Voordat ik de overstap maakte naar het verzekeringsvak heb ik gewerkt in het toerisme en de laatste 19 jaar was ik werkzaam bij de Rabobank als adviseur particulieren. In mijn vrije tijd sta ik graag op de tennisbaan, loop ik een rondje hard of ga ik er gezellig op uit met mijn gezin en/of vrienden.

Ik werk nu alweer een paar weken bij Broch & Volkering Verzekeringen en doe dat met veel plezier. Het is een kantoor waarbij de service hoog in het vaandel staat en dat spreekt mij erg gaan. Ik kijk uit naar een goede, gezellige samenwerking en wie weet tot ziens of horens!

Lees meer

Claire Roeleveld-Olsthoorn

Per 1 februari heeft het team van Broch & Volkering Verzekering versterking gekregen van Claire!

“Na 10 jaar als salesmanager te hebben gewerkt, heb ik de keuze gemaakt om een nieuwe uitdaging aan te gaan in de verzekeringswereld bij Broch & Volkering Verzekeringen. Ik maak de verzekeringsbranche graag eigen en kijk er erg naar uit alle klanten te helpen!”

Claire is een echte Westlander! Geboren in Wateringen en nu woonachtig in De Lier, met haar man en 2 kinderen. In haar vrije tijd gaat ze graag op pad met haar gezin en vrienden. Daarnaast is ze een sportieveling die graag hardloopt en een lesje bootcamp meedoet.

Lees meer

Michelle Ofwegen

Mijn naam is Michelle Ofwegen, geboren en getogen in ’s-Gravenzande, getrouwd en moeder van een zoon en dochter.

Sinds mei van dit jaar ben ik werkzaam bij Broch & Volkering Verzekeringen als commerciële binnendienst medewerkster. Ik heb zo’n 20 jaar gewerkt binnen het Bank– en verzekeringswezen, eerst bij ABN Amro en daarna bij de Rabobank. Daarna ben ik elders werkzaam geweest als Office-manager, maar toen ik hoorde dat er een vacature kwam bij dit kantoor, wilde ik graag deel uit gaan maken van dit team.Een bedrijf waarbij geluisterd wordt naar de klant en de persoonlijke aandacht krijgt, die de klant verdient.

Fijn om daar deel van uit te mogen maken.

Lees meer

Marleen Mol

Mijn naam is Marleen Mol en woon in Den Haag vlak bij het strand waar ik graag, samen met mijn partner, wandel en af en toe op een terrasje te vinden ben.

Ik werk ruim 25 jaar in de verzekeringsbranche en sinds 1 maart 2023 bij Broch & Volkering Verzekeringen als schadebehandelaar. Schade hebben of veroorzaken is nooit leuk maar mocht het toch voor komen dan help ik u graag verder!

Lees meer

Neem contact op

Persoonlijke benadering is waar we voor staan. Bij ons krijgt u geen bandje aan de lijn. Maak kennis met ons team en neem vrijblijvend contact op. We helpen u graag.