Verzekeringen voor startende ondernemers

U heeft de stap gezet om voor uzelf te beginnen. Daar kunt u trots op zijn! Eigen baas zijn is iets waar velen alleen van dromen maar de stap nooit durven te zetten. Nu u de uitdaging bent aangegaan, zijn er eerst een aantal zaken waar u zich op gaat voorbereiden, zoals het afsluiten van de juiste verzekeringen. Ingewikkeld? Daar helpen onze adviseurs u graag bij.

De ene ondernemer is de andere niet. IT Consulent, schoonheidsspecialiste, loodgieter of klussenbedrijf, allemaal totaal verschillende beroepen waar ook verschillende verzekeringen van belang zijn. Ook voor de startende ondernemer is het belangrijk dat hij/zij een passend verzekeringspakket heeft wat alleen voor de desbetreffende bedrijfstak van belang is.

In een persoonlijk gesprek inventariseren wij de risico’s en zorgen voor verzekeringsoplossingen. Als onafhankelijke partij zoeken wij voor u de best passende verzekeraar. Wanneer het aanbod akkoord is, sluiten we de verzekeringen voor u af en zorgen dat deze goed onderhouden worden. In geval van schade kunt u direct contact met ons opnemen. Dan nemen we de schade door en begeleiden we u persoonlijk door het schadetraject.

Vragen? Neem contact met ons op.

Neem contact op

Persoonlijke benadering is waar we voor staan. Bij ons krijgt u geen bandje aan de lijn. Maak kennis met ons team en neem vrijblijvend contact op. We helpen u graag.