Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over Broch & Volkering.

Thank you! Your submission has been received!
Geen artikelen gevonden.
Probeer een andere zoekopdracht.
nieuws
5 minuten lezen

Voorstellen Elizabeth van Roest

Graag wil ik mij voorstellen als nieuwe medewerkster van Broch & Volkering Verzekeringen. Sinds januari van dit jaar ben ik werkzaam bij dit kantoor als commerciële binnendienst medewerkster.

Graag wil ik mij voorstellen als nieuwe medewerkster van Broch & Volkering Verzekeringen. Sinds januari van dit jaar ben ik werkzaam bij dit kantoor als commerciële binnendienst medewerkster.

Mijn naam is Elizabeth van Roest, ik ben getrouwd, heb 2 kinderen en woon in het mooie Maasland.

Voordat ik de overstap maakte naar het verzekeringsvak heb ik gewerkt in het toerisme en de laatste 19 jaar was ik werkzaam bij de Rabobank als adviseur particulieren.

In mijn vrije tijd sta ik graag op de tennisbaan, loop ik een rondje hard of ga ik er gezellig op uit met mijn gezin en/of vrienden.

Ik werk nu alweer een paar weken bij Broch & Volkering Verzekeringen en doe dat met veel plezier. Het is een kantoor waarbij de service hoog in het vaandel staat en dat spreekt mij erg gaan.

Ik kijk uit naar een goede, gezellige samenwerking en wie weet tot ziens of horens!

Elizabeth van Roest

nieuws
5 minuten lezen

Waarom is die AOV zo belangrijk?

Slechts 21,9% van de ZZP’ers heeft een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV). Ondernemers hebben vaak redenen genoeg om géén AOV af te sluiten, maar heeft u de risico’s goed afgewogen?

Slechts 21,9% van de ZZP’ers heeft een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV). Ondernemers hebben vaak redenen genoeg om géén AOV af te sluiten, maar heeft u de risico’s goed afgewogen?

Als zelfstandige draagt u zelf het risico


Wanneer u onverhoopt ziek wordt als zelfstandig ondernemer krijgt u niet doorbetaald.
Het enige vangnet van de overheid is de bijstand.
U komt alleen voor de bijstand in aanmerking wanneer u geen vermogen bezit. Heeft u wel vermogen en raakt u langdurig arbeidsongeschikt, dan zult u daarop eerst moeten interen voordat u aanspraak op de bijstand kunt doen. Dat geldt eventueel ook voor de door u in eigen beheer opgebouwde pensioenreserve (oudedagsreserve) of de overwaarde van uw huis.
Een goede AOV geeft een stabiel inkomen in tijden van ziekte.

Ook u kan ziek worden

We gaan er allemaal gemakshalve vanuit dat we niet ziek worden. Maar wat als dit onverhoopt toch wel gebeurt?
Ook de ZZP’er wordt wel eens ziek en kan gedeeltelijk of volledig arbeidsongeschikt raken. Hoe vangt u de terugval in inkomen op? 
En niet geheel onbelangrijk; is de financiële buffer voldoende wanneer u langere tijd uit de running bent?

De hoogte van de premie

De premie voor de AOV is fiscaal aftrekbaar van de Inkomstenbelasting. Over eventuele uitkeringen in de toekomst dient wel inkomstenbelasting te worden betaald.

Een AOV is te beëindigen

Mocht de financiële situatie wijzigen en de AOV niet meer nodig of gewenst zijn, dan kunt u de AOV tussentijds beëindigen of aanpassen naar de actuele situatie.

Het is belangrijk om doelstellingen en wensen in kaart te hebben, mocht u toch arbeidsongeschikt raken. Wij kunnen u als onafhankelijk adviseur helpen een passende oplossing te zoeken tegen een scherpe premie. Wij vergelijken verschillende verzekeraars op premie en voorwaarden.

nieuws
5 minuten lezen

Het Coronavirus geeft veel vragen over reis- en annuleringsverzekeringen.

Het niet doorgaan van je reis door Corona, wordt meestal niet vergoed door je verzekering. Als je tijdens je reis ziek wordt, wordt dit wel vergoed. Wanneer je noodgedwongen ergens langer moet blijven, blijft je reisverzekering meestal ook geldig. Echter verschillen de voorwaarden per verzekeringsmaatschappij. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op.

Het niet doorgaan van je reis door Corona, wordt meestal niet vergoed door je verzekering.

Als je tijdens je reis ziek wordt, wordt dit wel vergoed. Wanneer je noodgedwongen ergens langer moet blijven, blijft je reisverzekering meestal ook geldig. Echter verschillen de voorwaarden per verzekeringsmaatschappij. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op.

nieuws
5 minuten lezen

Investeringen in de opstalverzekering

Er komen weer meer zonuren aan en steeds meer bedrijven en particulieren investeren in zonnepanelen. ☀️ Een duurzame manier om energie op te wekken. Denk eraan om deze investering ook mee te nemen in je opstalverzekering. Breng ons daarom op de hoogte van je investeringen, dan maken wij het voor je in orde.

Er komen weer meer zonuren aan en steeds meer bedrijven en particulieren investeren in zonnepanelen. ☀️  Een duurzame manier om energie op te wekken. Denk eraan om deze investering ook mee te nemen in je opstalverzekering. Breng ons daarom op de hoogte van je investeringen, dan maken wij het voor je in orde.

nieuws
5 minuten lezen

Windhoos in Nederland!

30 april en 1 mei zijn er een aantal windhozen over het land geraasd. Verschillende kwekers hadden hierbij flink wat schade aan hun kas en gewassen.

30 april en 1 mei zijn er een aantal windhozen over het land geraasd. Verschillende kwekers hadden hierbij flink wat schade aan hun kas en gewassen.

Met diverse schade-experts hebben we de schades opgenomen en gelukkig kon er bij deze bedrijven snel gestart worden met het herstel van de schade. Voor ons ligt de focus op het begeleiden van onze klanten in het gehele schade-proces.

Benieuwd naar onze aanpak? Neem contact met ons op via info@brochvolkering.nl of bel 0174700237

nieuws
5 minuten lezen

Verplichte elektrakeuring glastuinbouwbedrijven

Achmea heeft het uitvoeren van een elektrakeuring verplicht gesteld bij tuinbouwbedrijven. Elk tuinbouwbedrijf moet dit voor 31 december 2022 hebben uitgevoerd. Waarom is dat nodig, om welke keuringen gaat het dan precies en wat kun je hier zelf aan doen om schade te beperken?

Achmea heeft het uitvoeren van een elektrakeuring verplicht gesteld bij tuinbouwbedrijven. Elk tuinbouwbedrijf moet dit voor 31 december 2022 hebben uitgevoerd. Waarom is dat nodig, om welke keuringen gaat het dan precies en wat kun je hier zelf aan doen om schade te beperken?

Wat is een elektrakeuring?

Tijdens een elektrakeuring kijkt de inspecteur waar de aandachtspunten bij de elektrische installaties liggen. Daarnaast wordt alles gemeten en worden testen uitgevoerd. Na het onderzoek stelt de inspecteur een rapport op waarin staat of jouw bedrijf wel of niet aan de eisen voldoet van veilige elektra. Bij afwijking van de eisen, moet er binnen drie maanden herstel zijn verricht.

Waarom is het verplicht om een elektrakeuring uit te voeren?

Achmea legt de cijfers naast elkaar en zegt dat 30% van de schade in tuinbouw ontstaat vanuit brandschade door elektrische installaties. Een tuinbouwbedrijf heeft er nogal wat, denk hierbij aan kabels, buizen, leidingen, schakelaars, verlengsnoeren en machines. Omdat agrarische bedrijven steeds groter worden, neemt ook de schade flink toe.

Hoe ontstaat brandschade?

Door de vele elektrische installaties in een tuinbouwbedrijf kan er al snel kortsluiting ontstaan. Denk hierbij aan verouderde installaties, waarbij snel een bron van warmte gecreëerd kan worden. Daarnaast ontbreken er wel eens afdekplaatjes. Dit kan al snel uitgroeien tot een grote brand.

Stof blijkt ook een grote factor te zijn van brandschade. Dit kan namelijk zorgen voor een plaatselijke oververhitting. Verder zijn ongedierte een oorzaak van het uitbroeien van brand. Ze knagen bijvoorbeeld de kabels kapot. En vergeet het uitvoeren van werkzaamheden niet, deze brengen altijd risico met zich mee.

De SCIOS scope 10 is een methode voor het beoordelen van elektrisch materiaal op brandrisico’s. We brengen hiermee de brandveiligheid van installaties en apparatuur in kaart.

Wees op tijd

Let op, wees op tijd met het maken van een afspraak! Wachten met een keuringsinstantie inschakelen tot oktober volgend jaar kan betekenen dat je te laat bent. Dan is je bedrijf dus tijdelijk niet verzekerd tegen brand. Komen er gebreken naar boven, dan moeten die hersteld worden en ook dat kost tijd. Begin er dus ruim op tijd mee, nog voor de zomer van 2021.

nieuws
5 minuten lezen

Wat te doen na stormschade?

De verwachting is dat door de klimaatverandering we steeds meer te maken gaan krijgen met stormen. Heeft u kasschade en/of gewasschade, meldt dit direct aan ons en wij helpen u graag verder. Ons team staat voor u klaar om vragen te beantwoorden. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0174-700237 of per mail via schade@brochvolkering.nl.

De verwachting is dat door de klimaatverandering we steeds meer te maken gaan krijgen met stormen.

Heeft u kasschade en/of gewasschade, meldt dit direct aan ons en wij helpen u graag verder. Ons team staat voor u klaar om vragen te beantwoorden. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0174-700237 of per mail via schade@brochvolkering.nl.

Door de grote drukte bij reparatiebedrijven hebben zij beperkte capaciteit en onvoldoende glasvoorraad, daardoor duurt het helaas langer voordat kassen definitief gerepareerd kunnen worden. Wacht niet op een kassenbouwer of een reparateur, maar start met (voorlopig) herstel van de kas. Belangrijk is wel om alleen met (voorlopig) herstel te beginnen als dat op een veilige en verantwoorde manier kan.

Op de website van Avéro Achmea kunt u via deze link; voorbeelden van voorlopig herstel bekijken wat u kunt doen om erger te voorkomen. Uiteraard is het hierbij wel belangrijk dat hier alleen mee wordt gestart als dit op een veilige en verantwoorde manier kan.

nieuws
5 minuten lezen

Bedrijfsverzekeringen in de tijd van Corona

Het Coronavirus zorgt ook voor veel vragen met betrekking tot bedrijfsverzekeringen. Vragen zoals; biedt mijn aansprakelijkheidsverzekering voldoende dekking? Ook als ik mijn producten niet of niet op tijd kan leveren? Bij iedere verzekeringsmaatschappij gelden andere regels. Neem contact met ons op en wij informeren u graag.

Coronavirus

Het Coronavirus zorgt ook voor veel vragen met betrekking tot bedrijfsverzekeringen. Vragen zoals; biedt mijn aansprakelijkheidsverzekering voldoende dekking? Ook als ik mijn producten niet of niet op tijd kan leveren? Bij iedere verzekeringsmaatschappij gelden andere regels. 

Neem contact met ons op en wij beantwoorden uw vragen.

nieuws
5 minuten lezen

Even voorstellen: Marleen Mol

"Mijn naam is Marleen Mol en woon in Den Haag vlak bij het strand waar ik graag, samen met mijn partner, wandel en af en toe op een terrasje te vinden ben. Ik werk ruim 25 jaar in de verzekeringsbranche en sinds 1 maart 2023 bij Broch & Volkering Verzekeringen als schadebehandelaar. Schade hebben of veroorzaken is nooit leuk maar mocht het toch voor komen dan help ik u graag verder!"

Neem contact op

Persoonlijke benadering is waar we voor staan. Bij ons krijgt u geen bandje aan de lijn. Maak kennis met ons team en neem vrijblijvend contact op. We helpen u graag.