Waar moet u als starter rekening mee houden?

Als startende ondernemer (starter) heeft u heel wat zaken waar u rekening mee moet houden voor u echt voor uzelf kunt beginnen.

Als startende ondernemer (starter) heeft u heel wat zaken waar u rekening mee moet houden voor u echt voor uzelf kunt beginnen. Zo heeft u onder andere te maken met het afsluiten van verzekeringen. Wij adviseren u graag in de mogelijkheden en welke verzekeringen het beste bij uw situatie past. Voordat u als starter een verzekering kiest, maakt u een inschatting van de risico’s die u als starter loopt. Voor sommige risico’s is het aan te raden een verzekering af te sluiten. Dan is het nog de vraag welke verzekering bij u past. Er zijn verschillende verzekeringen af te sluiten, wij hebben de belangrijkste voor u op een rijtje gezet.

Aansprakelijkheidsverzekering

Aansprakelijkheidsverzekering

Als ondernemer ben je aansprakelijk voor letsel- en materiele schade die u, uw product of mensen die voor u werken veroorzaken bij anderen. Hiervoor sluit u de aansprakelijkheidsverzekering af.

Inventaris- en voorraadverzekering

Inventaris- en voorraadverzekering

Als bedrijf heeft u wellicht een inventaris ingekocht, producten op voorraad en bouwmaterialen. Met een inventaris- en voorraadverzekering verzekert u uw voorraad en bedrijfsmiddelen tegen schade door brand, inbraak, diefstal of bijvoorbeeld slecht weer.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Iets waar u zeker niet op zit te wachten, maar wat zomaar kan gebeuren; u wordt ziek. U denkt niet na over het risico dat u arbeidsongeschikt raakt, maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Wat als u langdurig ziek wordt? U krijgt als eigen ondernemer geen geld van de overheid.

Met een arbeidsongeschiktheidsverzekering bent u verzekerd van inkomen als u langdurig ziek bent.

Rechtsbijstandverzekering

Rechtsbijstandverzekering

Ruzie of een aanvaring met klanten, werknemers of leveranciers, het kan altijd gebeuren. Sluit hiervoor een zakelijke rechtsbijstandverzekering af. U krijgt hulp en advies om een zakelijk conflict op te lossen.

Heeft u vragen over welke verzekering af te sluiten? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder.  

Neem contact op

Persoonlijke benadering is waar we voor staan. Bij ons krijgt u geen bandje aan de lijn. Maak kennis met ons team en neem vrijblijvend contact op. We helpen u graag.