Wijziging in gezinssituatie? Let op uw verzekering

Geef wijzigingen in de gezinssituatie tijdig door, zodat uw verzekering hier op aansluit. Bijvoorbeeld bij de geboorte van uw kind, kinderen die uit huis gaan of bij een scheiding is het van belang om de verzekering op de hoogte te stellen van de wijziging.

Geboorte

Gefeliciteerd met de geboorte van uw zoon of dochter! Een super moment om heerlijk van te genieten, maar waar ook veel bij komt kijken. Zeker als u voor het eerst vader of moeder wordt. Verzekeringen staan dan misschien niet hoog op uw prioriteitenlijstje, maar zijn wel erg van belang!

Als uw gezinssituatie verandert, kan dat gevolgen hebben voor de verzekering die u hebt afgesloten. Geef wijzigingen daarom zo snel mogelijk door, zodat u zeker bent van de juiste verzekering bij uw huidige situatie. Geen zorgen, in veel gevallen is uw kind gratis meeverzekertd. Wij adviseren u hier graag in. 

Scheiding

Ook bij een scheiding heeft u hele andere dingen aan uw hoofd, dan nadenken over de juiste verzekering. Toch is het doorgeven van de wijziging erg van belang. Na een scheiding zult u uw polis moeten aanpassen. Wat u moet regelen voor de zorgverzekering is afhankelijk van de situatie. 

Als hoofdverzekerde is het belangrijk dat uw ex een eigen zorgverzekering afsluit als jullie uit elkaar zijn. Dit kan makkelijk online geregeld worden. Als medeverzekerde kunt u uw eigen polis afsluiten. U wordt automatisch van de polis van uw ex gehaald. 

Bij een eigen polis hoeft u niet zelf uw gegevens te wijzigen, dit gebeurt automatisch.

Uw kinderen bijschrijven doet u via de site van uw verzekering.

  • Aansprakelijkheidsverzekering
  • Rechtsbijstandverzekering
  • Ongevallenverzekering
  • Doorlopende reis- en annuleringsverzekering
  • Aansprakelijkheidsverzekering
  • Inboedelverzekering
  • Opstalverzekering
  • Rechtsbijstandverzekering
  • Reisverzekering

Let op, ook bij overige verzekeringen zoals reis-, aansprakelijkheid-, rechtsbijstand-, en uitvaartverzekering is het van belang om de wijzigingen door te geven als er iets in het gezin verandert. Wij helpen u graag in dit proces! 

Neem contact op

Persoonlijke benadering is waar we voor staan. Bij ons krijgt u geen bandje aan de lijn. Maak kennis met ons team en neem vrijblijvend contact op. We helpen u graag.